Een aanrader: Vakantiepark Dordogne

Een aanrader: Vakantiepark Dordogne

Vakantiepark Dordogne

 Afgelopen zomer heb ik een top vakantie ervaren met mijn vrienden. Wij hadden namelijk een vakantie huis gehuurd op het Vakantiepark Dordogne. Vakantiepark Dordogne was een geweldige ervaringen en ook zee gezellig. Niet waren er alleen vele Nederlanders aanwezig maar ook waren er vele leuke activiteiten te beleven op het park zelf. Als voorbeeld een voetbaltoernooi, aqua fitness en ook konden wij tafel tennissen. Ook was de ligging van het vakantie park gunstig het lag niet heel ver van het centrum af dus een avondje stappen was om de hoek. Het gebied rondom ons vakantie park was ook geweldig, waar wij met zijn alle dan ook vele wandelingen hebben gemaakt!

Goedkoop

Geweldige faciliteiten!

De faciliteiten van dit vakantie park waren echt geweldig. We hadden de beschikking over gratis wifi, voetbalveld, speelveld, drie prachtige zwembaden, spelkamer, speelkamer, tafeltennis, restaurant en een centrale parkeerplaats. OVer de faciliteiten kunnen wij dan ook niets anders dan positief over zijn. Alles wat een goed vakantie park nodig had was aanwezig op dit vakantie park!

Top Vakantie

Hoe wij terecht zijn gekomen bij deze vakantie?

Voordat je op vakantie gaat moet je natuurlijk een vakantie boeken. Wanneer je met een groep vrienden van zes man op vakantie gaat is het altijd even kijk, waar iedereen heen wilt. Na een altijd gesprekken wisten wij nog steeds naar welk land wij op vakantie wilden gaan. Zodoende namen wij met zijn alle een kijkje op het internet. Tegenwoordig worden er via het internet namelijk vele vakanties aangeboden. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwamen wij terecht op de website van France comfort. De website sprak ons gelijk aan want via deze website konden wij een luxe vakantiehuis huren. Zo hadden wij met zijn alle de beschikking over een eigen woning en dat voor twee weken. Achteraf is de huur van dit vakantiehuis dan ook een succes gebleken want wij hebben allemaal genoten!