Een boot huren in Uterecht

Afgelopen zomer heb ik regelmatig gevaren in de omgeving van Utercht. Ik had nooit eerder zelf op een boot gevaren, maar alleen op cruises gezeten. Ik wilde zelf weleens ervaren hoe het is om zelf te varen in een boot. Afgelopen zomer heb ik dan ook samen met een aantal vrienden van mij een jaarkaart genomen bij Social Skipper een bootverhuur bedrijf waar je voor langere periodes een boot kunt huren. Je betaald zeg maar een x bedrag voor een aantal uren waar je dan het hele jaar gebruik van mag maken. Je huurt dus praktisch een boot voor een jaar. het voordeel hieraan is dat je zelf bepaald wanneer en hoelang je gaat varen. Ik kwam per toeval op hun website terecht (via Google) en wat mij opviel was de boten die ze er verhuren. Die zijn namelijk anders als vele andere verhuur bedrijven van boten. Ik zou zeggen kijk zelf maar:

Youngster_xl G5_cutout Youngster_cutout2

Zoals je kunt zien zijn deze boten erg mooi en sportief vooral. Ook voor jonge mensen is het een uitdaging om hier een boot te huren. Waar je wel op moet letten is dat je niet alle boten die ze verhuren zonder vaarbewijs mag varen. het is dus eigenlijk wel een must dat je een vaarbewijs hebt. Neem anders zelf even de website door: boot huren Utrecht