Een goed veilig zwemvest koop je hier!

Een goed veilig zwemvest koop je hier!

Dag allemaal, dagelijks geef ik jullie de beste tips op het gebied van vakantie’s. Afgelopen zomer ben ik met mijn vrouw en mijn zoontje naar Frankrijk geweest. We gaan hier vaker naartoe en we huren hier elk jaar een speedboot. Ik heb mijn vaarbewijs en ik vind het erg leuk om te varen. Mijn vrouw en kind vinden het ook altijd super gezellig om te varen en we genieten er dan ook echt van. Een veilig zwemvest is eigenlijk wel noodzakelijk en de afgelopen jaren hadden we dat niet voor mijn zoontje. We huurde toen een zwemvest bij de speedboot en deze was eigenlijk erg slecht. We wilden natuurlijk wel dat ons zoontje goed beschermd is als we varen, daarom hebben we voor dit jaar een veilig reddingsvest gekocht. Dit hebben we gedaan op de website van 4 Active Kidz. Hier vind je allerlei kleding voor kinderen die graag sportieve dingen doen. Het vest is van hoge kwaliteit en we hebben hem gekocht voor een leuke prijs. Het is in ieder geval een hele vooruitgang vergeleken met het vorige reddingsvest.

Een geweldige aankoop!

We hebben het vest afgelopen zomer gebruikt en dit was een hele vooruitgang. Mijn zoontje vond het ook erg lekker zitten en wij zijn zeker blij met onze aankoop. Het is super dat dit vest zoveel veiligheid biedt en daar zijn we erg blij mee. Lijkt jou dit ook wel wat? Neem dan een kijkje op de website.