Enorm genoten tijdens één van de spirituele reizen

Enorm genoten tijdens één van de spirituele reizen

Wil jij het ook ervaren, om enorm te kunnen genieten tijdens één van de vele spirituele reizen, kijk dan eens op de website van de Werkplaats voor de ziel. Het brein achter deze vakanties is Joke Litjens. Tijdens deze reizen leer je te voelen wat je echt voelt en kom je helemaal tot rust. Voor mij was dit een uitstekende vakantie om even tot rust te komen, na een zeer hectische periode. Een periode waar ik alsmaar cirkeltjes aan het draaien was, om mijn hoofd boven water te houden. Tot ik de tip kreeg om aan deze vakanties deel te gaan nemen.  spirituele reizen

Zeer interessante spirituele reizen

Tijdens mijn zoektocht om weer met beide benen op de grond te kunnen staan, had ik mij opgegeven voor één van de spirituele reizen. Via de Werkplaats voor de ziel heb ik mij voor deze reis opgegeven, natuurlijk eerst de website bekeken van wat ik zoal kon verwachten. Joke Litjens heeft mij en de anderen laten voelen wat stilte is en heeft voor de verbinding tussen mijzelf en God gezorgd. 

Ben jij inmiddels ook nieuwsgierig geworden naar deze vakanties, kijk dan maar eens op de website. Hier staan de verslagen op van de verschillende reizen.