Fuerteventura

Opzoek naar leuke plekken die je kunt bezoeken tijdens je vakantie in Fuerte ventura? Wij weten er wel een paar voor je. Daarom hebben wij er 3 voor jou op een rijtje gezet, 3 prachtige plaatsen die je moet hebben bezocht!

 

Cofete

Cofete is een afgelegen plek in Fuerteventura. Het uitzicht is geweldig en de plek is moeilijk te bereiken omdat er geen verharde weg naar toe gaat. Het is een mooie plek om een stuk te lopen maar ik zou hier niet zwemmen als ik jou was. De zee heeft hier een gevaarlijke stroming.

 

Los Molinos

Los Molinos is een must see tijdens je vakantie. De weg tussen Tefia en de kust eindigt hier en hier begint de wandelroute door de barranco van Los Molinos. Aan de kust ligt een prachtige strand met zowel wit als zwart strand. Het is een prachtige omgeving waar de natuur zijn vrije gang gaat.

 

Pozo Negro

Pozo Negro is een schilderachtig vissersdorpje halverwege de oostkust. In de 2 simpele restaurantjes die er zijn in dit dorp, heb je een prachtig uitzicht over de kleurrijke vissersbootjes die op de grijze stenen liggen uit te rusten. Geniet van de typische woningen en vissershutjes en neem het dromerige sfeertje in je op.