Het leukste bed en breakfast in Valkenburg

Het leukste bed en breakfast in Valkenburg

bed en breakfast Valkenburg

Een weekje terug heb ik geslapen in een ongelofelijk leuk bed en breakfast in Valkenburg. Mijn kleindochter woont daar namelijk sinds ze is gaan studeren en ik wilde haar graag eens opzoeken. Nu is het voor mij ongeveer 2 uur heen- en terugrijden. Daarom is een dagje langsgaan bijna niet mogelijk en vonden wij dit de beste oplossing. Het was heel erg lief van haar dat zij dit voor mij heeft opgezocht. Toen ze de foto’s stuurde was ik meteen enthousiast. Eerst was het plan dat ik er in mijn eentje zou overnachten, maar uiteindelijk is zij ook heel gezellig gebleven. De locatie is ongelofelijk goed en je kunt makkelijk een parkeerplek vinden. Dit laatste vind ik altijd een groot voordeel, want soms moet je dan nog erg lang sjouwen met al je spullen.

Een hele tevreden klant

De bedden bij dit bed en breakfast in Valkenburg liggen ongelofelijk lekker. Daarnaast rook het heerlijk toen ik de kamer op kwam en was alles ongelofelijk schoon. Verder was het personeel gewoon ongelofelijk aardig en dat vind ik eigenlijk nog wel het grootste pluspunt van dit plekje. Mocht jij benieuwd zijn naar hoe het er verder uit ziet of dat het misschien iets voor jou is, kijk dan even op de website!