Luxe vakantieparken Frankrijk

Dit jaar zijn wij met twee gezinnen op stap geweest. Na jarenlang gekscherend tegen elkaar gezegd te hebben: ‘zullen we een keer samen op vakantie gaan?’ hebben wij het dit jaar echt gedaan.

Samen met mijn broer en zijn gezin hebben wij een Luxe villa gehuurd in Le Lac Bleu.
Nu had ik verwacht dat het wat krapjes zou worden maar niets was minder waar. Wij waren met 7 man. Wij, onze 2 kinderen en mijn broer, vrouw en hun kleintje van 2 jaar. Wij hadden verwacht een slaapkamer te moeten delen met onze kinderen maar niets was minder waar. Ruimte zat! We hadden 4 slaapkamers en 3 badkamers. Nooit file in de ochtend dus voor de douche.

Toen wij hier waren was het behoorlijk warm. De airco bracht echt uitkomst. Wat een fantastisch ding zeg. Heerlijk om af en toe even bij te komen wanneer het te warm wordt.

Het park zelf is ook heerlijk. Niet groot (40 villa’s) en aan de rand van een mooi bos. Heerlijk om in de avonduren nog even te gaan wandelen.

Bekijk hier meer informatie: Luxe vakantieparken Frankrijk

De omgeving

De omgeving zelf is prachtig. Bezoekt u ook vooral het kasteel in Lacapelle. Dit is echt indrukwekkend. Onze jongens hebben zich ook prima vermaakt met riddertje spelen. Hierna kunt u gelijk door voor de dagelijkse boodschap want hier zit een Intermarche en voldoende andere winkels om een koningsmaal op tafel te zetten. Met zo min mogelijk inspanning natuurlijk want het blijft wel vakantie….

DLF_huis_2-210x115-crop-fff

garden_view-210x115-crop-fff

parken