Moeder zoon uitje in Burgers’Zoo

Moeder zoon uitje in Burgers’Zoo

Samen met mijn zoon wilde ik weer een keer een moeder zoon uitje doen. Ik was aan het zoeken op internet maar ik kon niks leuks vinden. Van een vriendin hoorde ik dat je op IetsDoenOfferte.nl een aanvraag kon plaatsen voor een leuk moeder zoon uitje. Ik kreeg een aantal offertes van onder andere Apenheul, en het Nederlandse open lucht museum. Ook kreeg ik een offerte om naar Burgers’Zoo te gaan. Mijn zoon vond dit het leukste

Burgers’Zoo
Mijn zoon was helemaal blij dat hij mocht kiezen voor Burger’zoo. Hij houdt erg van dieren en vind het altijd leuk om samen met zijn vader of moeder gezellig dagje naar een dierentuin te gaan. In Burgers’Zoo hebben we echt heel veel verschillende dieren gezien. Het was heerlijk weer dus we konden de hele dag genieten van de dierentuin. Mijn zoon vond de apen het leukste. Omdat het zo’n mooi weer was liepen alle dieren ook buiten. ’s Avonds hebben we lekker een frietje gegeten in het restaurant. Tijdens het eten bedankte mijn zoon mij voor de geweldige dag. Ik vond het ook een geweldige dag! De volgende keer plaats ik zeker weer een offerte op IetsDoenOfferte.

logo_top NL_BurgersZoo_4589 tiger-164926_640