Prachtige vakantiehuizen Slowakije

Prachtige vakantiehuizen Slowakije

 greenwood

Via Greenwood hebben we al meerder vakantiehuizen Slowakije bezocht. Ik vind Slowakije een prachtig land en kom er vaak. Vroeger ging ik hier een keer heen met mijn ouders en toen was ik gelijk verkocht. Ik blijf een voorliefde houden voor Slowakije en het liefst wil ik er elk jaar heen. De mensen zijn geweldig en de natuur is prachtig. Gelukkig vindt mijn man Slowakije ook te gek. We kwamen bij Greenwood terecht omdat ze vakantiehuizen Slowakije aanboden. Na de eerste reis was het gelijk duidelijk dat we wel vaker met Greenwood weg wilden, het beviel ons uitermate goed en sindsdien kijken we daar naar de vakantiehuizen Slowakije wanneer we weg willen. We proberen sowieso drie keer per jaar op vakantie te gaan. Dit lijkt veel, maar beide leiden we een druk bestaan en toen we te kampen kregen met voortekenen van een burn out, was het duidelijk dat we rust moesten nemen. We pakken daarom ook het liefst ieder seizoen een paar dagen vrij om even volledig te ontspannen. Dit lukt aardig en ik weet ook goed nu het onderscheid tussen vrij zijn en werken. Voorheen was ik namelijk in mijn vakantie nog bezig met werken. Idioterie als ik er zo op terug kijk. Ik ben blij dat ik nu het leven leid waar ik mij aangenaam bij voel en bovendien ook nog eens gezond bij voel! Over drie maanden vertrekken we weer naar Slowakije, dit keer gaan we naar een gebied die we nog niet zo goed kennen.