Reisverzekering afsluiten voor een grote reis

reis_annulering_headerReisverzekering afsluiten voor een grote reis

We wilden een goede reisverzekering afsluiten want we gingen een goede grote reis maken, we waren al helemaal voorbereid. Ik denk dat het zo’n vijf jaar geleden was sinds we voor het laatst op vakantie waren geweest. We waren een eigen bedrijf begonnen, dit neemt erg veel tijd in beslag. Maar gelukkig hebben we nu weer wat rust en kunnen we dus op vakantie. Ik moest zoeken naar een goede reisverzekering, dan zou mijn vriend zoeken naar goede tickets. Via een vriendin van mij kwam ik op een site terecht waar ze voordelige een reisverzekering aanboden. Deze ga ik nemen denk ik. Ik moet het nog wel even overleggen met mijn vriend. Daarnaast ben ik bezig met nieuwe koffers, die we nu hebben zijn oud en versleten. Ik heb er zo veel zijn in, we gaan drie maanden weg en we moeten dus alles echt goed geregeld hebben. Er is al iemand die in ons huis gaat wonen drie maanden, zo zijn we daar ook geen kosten aan kwijt. Ik kan niet wachten om straks met mijn gezicht in de zon te staan, met mijn vriend naast mij. Dit zou ook echt even een opsteker zijn voor onze relatie, we waren zo druk met werken dat we af en toe elkaar vergaten. Ik ben zelfs een keer zijn verjaardag vergeten, hier voel ik mij nog steeds erg schuldig om. Maar aan de andere kant vergeet hij ook veel, we kunnen er wel om lachen maar moeten er wel op letten.