Reisverzekering vergeten af te sluiten

sklkldskdskReisverzekering vergeten af te sluiten

 

Ik was bijna klaar voor mijn grote reis, ik zou zes maanden gaan toeren door de wereld en ik had er ontzettend veel zin in. Na zes maanden moest ik weer terug komen voor drie belangrijke afspraken in Nederland, daarna kon ik weer op reis gaan, maar de plannen waren nog niet zeker. Eerst maar eens ontdekken of de zes maanden mij bevielen. Mijn moeder vond het niet erg fijn dat ik weg ging, dit snap ik ook wel, mijn moeder zit veel gevaren. Wanneer je gevaren ziet, ga je er ook naar leven, zeg ik altijd, maar dit gaat er bij mijn moeder niet in. Ik snap dit omdat het toch je kind is die kiest voor een groot avontuur. Maar soms vond ik haar echt iets te overbezorgd. Net voor mijn reis kregen we daar ruzie over, omdat ik het echt helemaal had gehad en ik geen zin meer had in haar bemoeienis. Dit is wel een grappig verhaal, want ik had nog twee weken om alles te regelen en ondertussen niet echt contact met mijn moeder. Ik had afgesproken dat ik haar in de laatste week wel weer zou zien, eventjes rust was wel goed voor beide dacht ik. Toch kon ze het niet laten en stuurde ze mij drie dagen later een mail met dingen waar ik aan moest denken. Eerst werd ik boos maar later moest ik heel hard lachen, had ik haar toch nodig. Ze zei dat ik een reisverzekering af moest sluiten, hier had ik dus niet bij stilgestaan. Ik heb toen gelijk een reisverzekering afgesloten en mijn moeder opgebeld.