Straks lekker naar het vakantiehuis Duitsland

vakantiehuis-met-hondStraks lekker naar het vakantiehuis Duitsland

 

Ik merkte het de laatste weken echt hoor, dat ik gewoon echt behoefte heb aan weer een moment voor mezelf, aan vakantie en vrijheid. Ik loop op de toppen van mijn kunnen en er is al niet veel voor nodig om mij gestrest te krijgen en als je eens wist wat ik de afgelopen maanden voor mijn kiezen heb gekregen en heb moeten verduren.. Het is dus hoog tijd en ik kijk er ook al weken naar uit om lekker weg te gaan en speciaal om mezelf wat van die welverdiende rust te gunnen heb ik een vakantiehuis Duitsland geboekt, midden in het zwarte woud. Dit was een plek die ik altijd al wilde bezoeken en via de site van Happy X Travel heb ik echt een mooi vakantiehuis Duitsland weten te vinden, dat echt ideaal voor mijn wensen bleek. Ik ga er heerlijke wandelingen maken in m’n eentje en m’n hoofd er helemaal leegmaken. Mijn mobiel neem ik uiteraard mee, maar die zet ik uit zodra ik de eerste stap in dat huisje zet, ik wil niet gestoord worden, door werkelijk niemand. Dit soort momenten van reflectie en van aan jezelf toekomen heeft een mens mijns inziens echt nodig. Je laadt weer even helemaal op en komt tenminste weer aan je eigen gedachten toe, iets wat mij niet lukt zolang ik in de hectiek van het dagelijkse leven zit. Die hectiek is nogal wat en daarom spendeer ik nu de laatste week in de wetenschap dat het allemaal eindig is en dat ik straks lekker in Duitsland zit.