Vakantievieren doe je het beste op Camping de Gijzel

Vakantievieren doe je het beste op Camping de Gijzel

Ieder jaar is het weer een terugkerend ritueel: het boeken van de vakantie. Wat dacht je ervan om dit jaar eens de zomermaanden door te brengen middenin de Brabantse natuur? Bij Camping de Gijzel kan het! Het terrein ligt namelijk in Helvoirt, ontzettend dichtbij een aantal prachtige natuurgebieden. Een ding is zeker: wanneer je een natuurliefhebber bent, zal je je hier allerminst vervelen. Maar ook de bewoonde wereld ligt niet al te ver van het campingterrein vandaan waardoor je eigenlijk alle kanten nog op kunt.

Brabantse gastvrijheid

Camping de Gijzel wordt gerund door Piet en Anja Schuurmans. Het duo staat garant voor die typisch Brabantse gastvrijheid. Toen ze in 1999 de mogelijkheid kregen om een stuk land in Helvoirt te kopen, twijfelden ze geen moment. Wat begon als een boerderij mondde later ook nog uit tot een schitterende camping. Zowel Piet als Anja zijn werkzaam op de camping en zal je dus ook regelmatig tegen het lijf lopen tijdens een bezoek aan Camping de Gijzel.

Welke faciliteiten kun je verwachten op de camping?

Op de camping zijn voldoende faciliteiten aanwezig om het tot een zeer aangename vakantie te maken. Met behulp van kunstgras wordt bijvoorbeeld gezorgd dat er altijd sprake is van een mooi, groen grasveld zonder kale plekken. En naast een mogelijkheid tot elektriciteitsaansluiting en rioolafvoer heb je overal op het terrein ook toegang tot een gratis WIFI-verbinding. Ook leuk: op de camping is een kleine dierenweide aanwezig waar in de zomer een aantal kippen en konijnen rondlopen. Kinderen zijn altijd welkom om met de beesten te komen knuffelen.