Bij Greenwood Vakantiehuizen boek je de beste vakanties

Bij Greenwood Vakantiehuizen boek je de beste vakanties

 

Ben je weleens in aanraking gekomen met Greenwood Vakantiehuizen? Mocht het tot nu toe aan je voorbij zijn gegaan, dan raad ik je aan de bijbehorende website toch eens te bekijken – ik zeg dit alleen maar omdat ik er zelf zoveel aan gehad heb. Ik heb namelijk net een vakantie geboekt bij Greenwood Vakantiehuizen en het is nu het enige waar ik aan kan denken. Ik ga namelijk aankomende zomer met vriendinnen weg, voor een weekje. We doen dit al jarenlang met elkaar want we kennen elkaar allemaal al een jaar of vijf en de traditie is geboren toen we ooit met elkaar in hetzelfde zomerkamp eindigden. We merkten dat we dit heel goed konden en besloten vaker samen op vakantie te gaan. Ieder komt uit een ander deel van het land en de mensen in het noorden van het land komen stilaan naar het zuiden om iedereen op te pikken met de auto. Als we eenmaal compleet en onderweg zijn, dan begint de lol. Dit jaar was ik aan de beurt een vakantie te boeken en ik besloot eens rond te kijken naar de Greenwood Vakantiehuizen, waar ik goede verhalen over had gehoord – het is een heel kwalitatieve en betrouwbare organisatie. En ik vond een ontzettend leuk huis in Zuid-Frankrijk waar we met z’n achten prima terecht kunnen. Het is er fantastisch, inclusief zwembad! Dat wordt een week lol trappen en relaxen, ik kijk er echt naar uit!