Alleen op een vakantie Egypte

logo (5)Alleen op een vakantie Egypte

 

Het is er nu de beste tijd voor een vakantie Egypte te boeken en dat is dus precies wat ik gedaan heb! Het reisadvies ligt altijd in de maanden september tot en met mei en daarom zit ik er momenteel precies goed voor. Zo na de feestdagen begint het altijd een beetje te kriebelen bij mij. Normaal gesproken is mijn winterdip nog vele malen groter, omdat ik niet zo goed tegen de kou kan en ik bovendien de zon echt nodig heb, ik vind het maar niks als ik die niet op mijn hoofd voel. Nu is het eigenlijk nog verrassend lekker weer. Laatst gaf de thermometer zelfs nog ruim elf graden aan en dat terwijl we begin januari zitten. Van een vriendin hoorde ik dat zij alweer knopjes aan planten had gezien en dat is natuurlijk een heel slecht teken, echt zonde van de natuur die nu helemaal in de war is. Ik heb dus minder de drang tot vluchten dan ik de voorgaande jaren misschien had, en toch kon ik de verleiding niet weerstaan op het internet naar de meest voordelige vakantie Egypte te zoeken. Ik wil er altijd even lekker tussenuit zo eind januari of begin februari, dat is er voor mij echt de beste tijd voor. Ook vind ik het heerlijk om alleen te reizen aangezien ik dan pas echt aan mijn rust toe kom. Vorig jaar ben ik met een vriendin weggeweest, wat natuurlijk ook heerlijk was, maar dit jaar vind ik het wel weer fijn om alleen te gaan!