De allerbeste deal die maar denkbaar is bij Unigarant.nl

logo-unigarant-newDe allerbeste deal die maar denkbaar is bij Unigarant.nl

 

Als het reizen je in het bloed zit, zoals in mijn geval, dan zorg je er maar het beste voor dat je de meest geschikte doorlopende reisverzekering tot je beschikking hebt. Ik heb altijd bij een maatschappij gezeten waarvan ik dacht er niet de beste deals mee op te strijken, en dit werd nog eens bevestigd toen ik daadwerkelijk een ongeluk kreeg. Het is daarom dat ik er bij terugkomst van die reis eens uitgebreid voor ben gaan zitten en ik ben gaan uitzoeken bij welke verzekeraar ikzelf het meeste profijt zou hebben. Uiteindelijk kwam uit deze zoektocht de website Unigarant.nl naar voren en ik ben blij dat ik erop ben gestuit. Ik heb alles met elkaar afgewogen en kwam er al snel achter dat ik bij Unigarant het beste uit was – een heel fijne ontdekking. Ik heb ‘m net afgesloten dus er kan weer flink gereisd worden in het aankomende jaar. Dat ben ik ook zeker van plan! De komende maanden pak ik nog even een gedeelte van het wintersportseizoen mee, ga ik terug naar het baantje dat ik elk jaar heb, heerlijk midden in de sneeuw en de hele dag door snowboarden. Dat is echt mijn leven! In het voorjaar ben ik van plan voor enkele maanden naar Australië af te reizen, daar was ik enkele jaren geleden ook en het is me er erg goed bevallen.