De vakantie die je maar één keer in je leven maakt

Het voorjaar is de tijd dat heel veel mensen met elkaar in het echt verbonden worden. Een huwelijk voltrekken in Nederland en elkaar de eeuwige trouw beloven dat doe je als het goed is maar één keer in je leven. Het moet de mooiste dag van je leven zijn en als alles achter de rug is stappen jullie samen in het vliegtuig om een huwelijksreis te maken. Bij een huwelijksreis of honeymoon denkt iedereen altijd aan de prachtige parelwitte zandstranden van de Malediven of de Bahama’s, maar voor de perfecte huwelijksreis hoef je echt niet zover te reizen. In Europa zijn meerdere mooie bestemmingen waar je jezelf ook in het paradijs waant tijdens je huwelijksreis.

0ff1edead8c9a8c69ceeacd9f0b3b9df21056fa01239f7e42780d276aa389275-300x300

Spanje vakantie met een andere betekenis

 

Een huwelijksreis naar bijvoorbeeld Spanje behoort ook absoluut tot de mogelijkheden. Spanje is gezegend met een heerlijk aangenaam klimaat en het heeft prachtige stranden, historische steden en een bijzondere natuur. Natuurlijk is Spanje niet heel speciaal want jaarlijks gaan duizenden Nederlanders op vakantie naar Spanje, maar je kunt voor je honeymoon alles net even anders doen waardoor een huwelijksreis naar Spanje heel speciaal wordt.

 

Zoek een bestemming in Spanje waar jullie nog nooit samen naar toe zijn geweest en boek een accommodatie die net even iets moderne, mooier en luxer is dan wat jullie normaal gesproken zouden gaan boeken. In Spanje heb je voor het grootste gedeelte van het jaar te maken met mooi weer en dan is een accommodatie direct aan het prachtige zandstrand wel een must voor een huwelijksreis. Het zuiden van het Spaanse vasteland heeft werkelijk de mooiste en meest indrukwekkendste stranden waar je jezelf ook in het paradijs waant. Waarom zal je dan een dure verre reis maken naar de Malediven of Bora Bora als een huwelijksreis ‘om de hoek’ veel goedkoper is en bijna de zelfde sfeer ademt. Meer informatie over dit onderwerp vindt u hier!

h10-playa-meloneras

Spaanse eilanden ideaal voor een huwelijksreis

 

Een huwelijksreis naar Spanje is anders dan een Spanje vakantie. Je wordt natuurlijk helemaal in de watten gelegd, als je mededeelt aan het hotel dat jullie net getrouwd zijn of wanneer je de honeymoon suite boekt. Het personeel van de accommodatie zal er dan voorzorgen dat jullie de tijd van jullie leven hebben en dat het een onvergetelijke honeymoon naar Spanje wordt. Voor een huwelijksreis naar Spanje heb je ook nog genoeg keuze maar de mooiste bestemmingen zijn Lanzarote, Tenerife, Ibiza en Menorca, maar ook het zuiden van het Spaanse vasteland en dan met name de regio Andalusië is een aanrader voor een huwelijksreis naar Spanje.

iberestar-place

Zorg dat alles tot in de puntjes is geregeld

 

De Spaanse eilanden zijn een absolute aanrader voor een dergelijke Spanje vakantie. Bij de gedachte dat je een huwelijksreis slechts een keer in je hele leven maakt moet je er wel voor zorgen dat alles tot in de puntjes klopt. Neem desnoods van te voren contact op met het hotel waar je verblijft en meld nog een keer dat jullie komen voor een honeymoon. Het moet de mooiste vakantie van je leven worden, een Spanje vakantie die je voor altijd bij blijft.