Prachtige raamstickers voor op de ramen van mijn vakantiehuisje !

De reden dat ik vandaag schrijf is omdat ik in een keer weer moest denken aan afgelopen zomer. Afgelopen zomer ben ik namelijk met wat vrienden naar Italië gegaan en daar hebben we een vakantiehuisje gehuurd. We hoopte dat we een mooi en schoon huisje zouden krijgen want de vorige keer was dit niet het geval. Gelukkig was dat afgelopen zomer wel het geval we hadden namelijk een erg luxe huisje en dit was natuurlijk top. We hadden een prachtig zwembad en vanaf dat zelfde zwembad keken we uit over de zee. We hebben erg veel lol gehad met ze allen en we hebben zelfs de verjaardag van een van mijn vrienden gevierd. Een vriend van mij was namelijk jarig en dit moest gevierd worden! In Nederland hadden we trouwens al raamstickers gekocht voor op de ramen van het vakantiehuisje en dit bleek een goede zet te zijn. De raamstickers hadden we gekocht op de website van WindowDeco en dat voor een leuk prijsje!

Het zag er prachtig uit!

Toen mijn goede vriend jarig was hebben we de stickers op alle ramen van het huisje geplakt en dit zag er super leuk uit! Mijn vriend vond het zelf overigens ook super leuk en we hebben zijn verjaardag groots gevierd. Als ik weer een verjaardag heb weet ik trouwens wel zeker dat ik weer deze stickers koop!