Heerlijk genieten aan zee

Heerlijk genieten aan zee

Wat is er nu fijner dan een vakantie op een camping Italië aan zee, heerlijk genieten met de kinderen van een welverdiende vakantie. Gelukkig zijn er voor iedereen geschikte campings te vinden, geen zin om je caravan of vouwwagen mee te nemen? Er zijn zelfs campings waar je een stacaravan kunt huren, even de auto inladen en je kunt direct vertrekken. Vaak hebben de campings ook mooie zwembaden, met leuke glijbanen voor de kinderen. Winkeltjes, restaurants en een animatieteam, het is niet vreemd op een camping. Vergeet natuurlijk de Italiaanse zon niet die je een prachtig kleurtje geeft. 

camping aan zee italie

Prachtige natuur op de camping

Vaak wordt er bij een camping Italië aan zee gekeken naar de faciliteiten en de ligging, deze camping valt op door het perfecte onderhoud van groen op de camping. Naast het mooie groen, zijn er ook mooie palmbomen te vinden. Je denkt dat je beland bent in een park zo groen is het op de camping, toch ligt de camping direct aan zee. Vanaf de camping kun je het strand op, hier liggen parasols waar je gratis gebruik van kunt maken. Ben je sportief dan kun je ook een kano, waterfiets of jetski huren. Natuurlijk mag een beachbar niet ontbreken voor een lekker drankje.

Favoriet bij Nederlanders

Park Albatros is al jaren favoriet bij heel veel Nederlandse gezinnen, het ontbreekt je aan niets als je op deze camping staat. Vind je de zee lekker dan kun je naar de zee, maar met de mega zwembaden is dit niet echt nodig. De locatie van de camping is echt perfect, tussen heel veel prachtig groen. Bij mooi weer is het natuurlijk heerlijk vertoeven in het zwembad, maar wil je wat anders doen dan is er ook voldoende te beleven op deze camping Italië aan zee. Voor alle leeftijden is er een animatieprogramma aanwezig, voor jong en oud is er een echt avonturenpark met een parcours.