Het beste eten op cruises

Het beste eten op cruises

Vaak is de missconceptie dat het eten op cruiseschepen niet geweldig eten verzorgend maar dat is voor een heel groot deel juist het tegenovergestelde. Tegenwoordig zijn er genoeg cruises waar je met Michelin ster en al kan eten. Het belangrijkste is dat er variatie is en dat alle restaurants van goede kwaliteit zijn maar hier gaan we kijken naar het beste van het beste zodat ook al zit je midden op de oceaan jij top kan eten.

Jamie Oliver

Wie kent deze bekende chef niet, zijn Italiaanse maaltijden zijn goddelijk en zeer geliefd en nu ook te vinden op de cruise Harmony of the Seas. Terwijl u vaart door de Caraïben kunt u genieten van de liefde die Jamie heeft voor het Italiaanse keuken van de verste producten die er zijn. Dus waar wacht u nog op?

Disney op water

Met de kind vriendelijkheid zijn mensen vaak bang dat er compromissen moeten worden gesloten op eten gebied maar vreest u maar niet. Deze Disney Fantasy is bekend binnen de cruise wereld van de grote variatie en kwaliteit van eten met keuze van een kinderbuffet tot volledige restaurants met uitstekende service. Het is dan misschien niet een cruise vanuit Amsterdam maar het maakt de moeite het meer dan waard.

Holland America Line

Met het geliefde programma MasterChef is de Holland America line de cruise vanaf Amsterdam in samenwerking gegaan. Het genieten van de maaltijden bereidt door winnaars en deelnemers van het programma is niet het enige wat MasterChef en de Cruise doen. Er worden cursussen aangeboden door deelnemers en het live meemaken van de Mystery Box challenge is ook een mogelijkheid, een waar spektakel dus!