Huis in Spanje

Huis in Spanje

Al zo lang ik me kan herinneren ga ik op vakantie naar het geweldige Spanje. Spanje is mijn twee thuis. Enkele jaren geleden kwam het idee in mij op een eigen huis in dit geweldige land te kopen. Ik hoefde dan niet meer steeds in een hotel te overnachten en had zo mijn eigen spullen om me heen. Deze droom is uitgekomen met behulp van Hi homes Spanje.

Zoektocht

Ik ben een hele tijd op zoek geweest naar een perfect huis. Ik wist goed wat ik wilde hebben: een bestaande woning met karakteristieke eigenschappen of een nieuwbouw huis wat ik helemaal naar mijn eigen smaak kon bouwen. Op een bepaald moment kwam ik op de site van Hihomespanje.nl en daar zag ik dat zij beide soorten woningen aanboden. Perfect dus. Ik heb vrijwel direct een mail naar hen gestuurd en al snel kreeg ik een positieve reactie terug. Omdat dit zo positief was, heb ik besloten om naar Spanje af te reizen om met de makelaar enkele bestaande woningen en voorbeeld woningen te bekijken. Daarna kon ik een keuze maken: ik wilde een nieuwbouw woning.

Blij met mijn beslissing

Tot op de dag van vandaag ben ik blij met de keuze die ik gemaakt heb. Ik vlieg regelmatig op en neer tussen Nederland en Spanje. Ik heb dus al heel veel leuke vakanties in mijn eigen huis gehad en er volgen er zeker nog meer.