Ik ga zeilen Caribbean waarmaken!

Ik ga zeilen Caribbean waarmaken!

Iets wat ik al een lange tijd wil waarmaken gaat nu toch echt gebeuren! Ik namelijk een bedrijf gevonden die zeilen Caribbean waar kan maken voor mij!

Hoe gaaf is het om te mogen zeilen op blauw water omringt met stilte en de rust? Ik ben dit voor een tijd terug tegen gekomen nadat ik op het internet een beetje aan het zoeken was geweest naar wat spannendere reizen. Nu dat ik erachter was gekomen dat het mogelijk is om te mogen zeilen in het buitenland vond ik dit een geschikte optie. Ik heb er dan ook voor gekozen om hier verder op te gaan zoeken op het internet.

979-1-300x225

Dankzij het online zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Nautisail. Hun aantrekkelijke lage kosten welke ze hanteren maakt het voor mij mogelijk om te gaan boeken. Ik heb er dan ook niet langer over nagedacht en besloten om te gaan boeken. Nu dat ik ook gelijk het factuur heb betaald ben ik in ieder geval verzekerd van een prachtige vakantie in het buitenland! Het is nog even wachten maar ik ben nu al wel vast begonnen met het zoeken naar genoeg camera’s om foto’s te maken.