Is reizen met Stip Reizen de beste oplossing?

Is reizen met Stip Reizen de beste oplossing?

Toen ik mijn reis naar Vietnam wilde gaan boeken, had ik geen idee waar ik moest beginnen. Er zijn veel verschillende aanbieders, waardoor ik door de bomen het bos niet meer zag en het lastig werd om de verschillende reizen voor mezelf op een rijtje te zetten. Tot ik op NederlandReview uitkwam en de reviews over reizen met Stip Reizen tegenkwam. Deze wekten direct mijn aandacht, waardoor ik naar de website ben gegaan.

De duidelijke website biedt kansen

De website was gelijk duidelijk. De verschillende aanbiedingen van het reisbureau stonden overzichtelijk op de voorpagina, waarna je via de zoekbalk direct naar een desbetreffend land kon zoeken. Hier was ik bij gebaat. Niet alleen kon het land ingevuld worden, maar ook gelijk of dit een rondreis moest zijn, een individuele reis of een zonvakantie. Er waren zoveel mogelijkheden welke te vergelijken waren, dat ik gelijk enthousiast werd. Reizen met Stip Reizen zou het nog wel eens kunnen worden, dacht ik gelijk bij de eerste aanblik. Toen ik de verschillende aanbiedingen zag, kon ik mijn enthousiasme al helemaal niet meer de baas blijven.

Reizen maken

Mijn ervaring met de klantenservice

Bij veel mensen die een review hadden achtergelaten waren de reizen met Stip Reizen direct goed geregeld. Daarom besloot ik, toen ik een leuke deal had gevonden, hier meer te weten over te komen. De klantenservice moest ingeschakeld worden, omdat ik nog vol vragen zat toen ik de reisomschrijvingen had gelezen. De medewerker van Stip Reizen kwam professioneel over. Geduldig als deze mevrouw was, beantwoordde ze al mijn vragen en kwam ik steeds meer te weten over de mogelijkheden. Dit maakte voor mij de keuze een stuk eenvoudiger: ik ging voor de groepsreis.

Een groepsreis met tal van excursies

Deze groepsreis had veel te bieden. Niet alleen omvatten de reizen van Stip Reizen de tickets naar Vietnam, ook krijg je voor de totaalprijs verschillende hotels, een aantal maaltijden en meerdere excursies. Zo heb je niet alleen de meest spectaculaire hoogtepunten gezien, maar kun je ook genieten van de Vietnamese cultuur en de keuken. Daarnaast had je genoeg dagen vrij om voor jezelf de stad waar je op dat moment was nog eens extra te verkennen. Samen met verschillende reisgenoten rondstruinen, dat was waarom ik voor de groepsreis had gekozen in combinatie met de verschillende excursies die geboden worden.

Reis vergelijken

Een goed verzorgde reis smaakt naar meer

De reizen van Stip Reizen zijn daarbij ook niet duur. Als je de prijzen gaat vergelijken met andere reisbureaus, dan kom je tot de conclusie dat je voor een goed verzorgde reis vele malen goedkoper uit bent bij dit reisbureau. De snelle service daarbij opgeteld en de onvergetelijke ervaring zorgde ervoor dat ik vanaf dat moment vaker voor Stip Reizen zou gaan kiezen en de wereld zou gaan ontdekken aan de hand van de grote hoeveelheid mogelijkheden.