Kom tot rust in een van de leukste vakantieparken Nederland

Kom tot rust in een van de leukste vakantieparken Nederland

Recreatiepark de Leistert kan zich met trots een van de leukste vakantieparken Nederland noemen. Je verblijft in een prachtige accommodatie, aangezien je de keuze hebt tussen een vakantieboerderij of een van de goed onderhouden lodges. Je verblijft in een moois stukje Limburg, waar voor zowel jong als oud meer dan genoeg te beleven is. Bekijk de beschikbare accommodaties op de website van Recreatiepark de Leistert en boek vandaag nog een verblijf in het noorden van de provincie.

De jongste bezoekers kunnen op ontdekkingsreis in de indoor speeltuin

Vakantieparken Nederland

Wil je graag een weekend weg met kleine kinderen? In dat geval is Recreatiepark de Leistert bij uitstek geschikt om vakantie te vieren. Het vakantiepark beschikt namelijk over een erg ruime indoor speeltuin, waar ze uitstekend op avontuur kunnen gaan. De speeltuin beschikt over meer dan vijftien soorten speeltoestellen, gemaakt van veilig Robinia hout. Ook kunnen kinderen zich uitleven op de zandvlakte, de snelle buisglijbaan, een apentouw en een grote uitkijktoren.

Boek vandaag nog je verblijf via de website van Recreatiepark de Leistert

Vakantie

Om er zeker van te zijn dat er ook voor jou een accommodatie vrij is, kun je het beste op tijd een reservering maken bij Recreatiepark de Leistert. Je kan eenvoudig en snel de ideale accommodatie via de website van Recreatiepark de Leistert boeken. Je kunt het park bezoeken aan de Heldensedijk 5 in Roggel en de receptie is iedere dag van de week geopend van 09:00 uur – 19:00 uur.