Last minute bungalow vind je hier

Last minute bungalow vind je hier

 u460x307_DK-27019

Wij hebben geen druk gezin. Mijn man heeft een eigen zaak en zo heeft iedereen zo zijn hele routine. Toen de vakantie er aan zat te komen hebben wij dan ook niet besloten om weg te gaan. Maar om lekker met elkaar op te trekken als gezin en veel dagjes weg te gaan. Nu de vakantie begonnen was, en wij heerlijk konden uitslapen. Was het al snel zo dat mijn man toch met de zaak bezig was, ik druk bezig ging met de was en alle andere huishoudelijke taken, en de kinderen waren de deur uit om te sporten en bij vriendjes te spelen. Op dat moment bedacht ik mij dan ook dat het tijd was om hier een stokje voor te steken. Ik ben zonder overleg dan ook eens op internet gaan kijken opzoek naar een Last minute bungalow. Want als wij even op een totaal andere terrein zijn, ben ik er van overtuigd dat wij dit tijd met ons gezin samen een stuk letterlijker nemen dan nu. Eenmaal op deze site een erg leuke Last minute bungalow te hebben gevonden ben ik ook gewoon gaan reserveren. Want ik wilde natuurlijk niet de kans hebben dat deze weg was. Wij hebben drie kinderen en dan is het natuurlijk niet zo vanzelf sprekend om een Last minute bungalow te kunnen vinden. En opeens was het dan zover, ik had besloten om lekker te gaan koken voor iedereen en toen iedereen aan tafel zat, vertelde ik dat ik een verrassing heb. Over twee dagen gaan wij met het gezin voor een week op vakantie. Mijn man keek mij met grote ogen aan en de kinderen sprongen in de lucht van blijdschap. Mijn vroeg natuurlijk meteen om een verklaring. Want hoe snel heb ik een bungalow kunnen regelen voor vijf personen? Nou ja ik heb bungalowvakantie.org gevonden gaf ik als antwoord. En dat gaat er voor zorgen dat wij echt vakantie gaan nemen. En daar kreeg ik natuurlijk wel mijn gelijk in.