Nederlandse Snurkpoli kan je helpen!

Nederlandse Snurkpoli kan je helpen!

 

 

Nederlandse Snurkpoli is er voor mensen die in de nacht  last hebben van een niet zo goede nachtrust.  Ik ken iemand die dicht bij mij staat, en die hier dus heel erg last van heeft, namelijk mijn broertje bij hem is dit het geval. Ik zal even in het kort beschrijven wat hij heeft en wat de bijwerkingen daar van zijn. Ook behandel ik wat geholpen heeft uiteindelijk, want gelukkig is hij er nu momenteel vanaf. Nou, mijn broertje heeft dus last van een slaap stoornis dit houd in dat je s’avonds minder goed slaapt. Je hebt ook kans dat je een paar keer per nacht zomaar wakker wordt, door slechte ademhaling. Het komt ook wel eens voordat je opeens wakker wordt met flinke pijn. De bijwerkingen hiervan zijn dat je s’middags heel erg moe kan zijn en je niet goed geconcentreerd bent, op de momenten dat dat nodig is. Je bent ook heel gevoelig voor stress, dit allemaal kan heel erg nadelig zijn voor je vrienden, familie en collega’s om je heen.

Wat helpt hier tegen?

Nederlandse Snurkpoli, heeft een speciaal programma voor mensen die last hebben van deze symptomen. Om ze er mee te helpe en ze hebben goede artsen ter beschikking, die veel ervaring hebben op dit gebied. Zo kun je makkelijk met al je vragen en opmerkingen langs. Ik moet zeggen sinds mijn broertje aan dit programma mee doet zie ik echt al heel veel veranderingen. Hij is er een stuk beter op geworden en dat is dan ook de bedoeling toch!