Tips voor een wellness weekendje weg in Nederland

Tips voor een wellness weekendje weg in Nederland

Wil je een wellness weekendje weg boeken in Nederland? Misschien omdat je jouw vriend of vriendin op een speciale manier wilt verrassen of omdat je gewoon zin hebt om uren in de sauna en het bubbelbad te chillen. Wat de reden ook mag zijn; een wellness weekendje weg klinkt altijd als een uitstekend idee! Om je te helpen in jouw zoektocht naar een leuke accommodatie deel ik in dit artikel 5 tips voor luxe wellness huisjes en hotels in Nederland. 

Luxe weekendje weg in een wellness suite

Wist je dat er in Nederland steeds meer (betaalbare) mogelijkheden zijn om een luxe wellness suite te boeken? Dit zijn hotelkamers met een sauna, bubbelbad en soms zelfs een privé zwembad. Perfect dus om jouw geliefde te verrassen of om lekker samen te ontspannen. Wil je luxe wellness suite boeken, kijk dan eens rond bij Van der Valk. Zij hebben het grootste aanbod en af en toe zijn er ook speciale aanbiedingen met leuke kortingen. Kun je bij Van der Valk niets vinden, dan kun je eens een kijkje nemen op Galekkeropvakantie.nl. Hier tref je een uitgebreide selectie van wellness suites door heel Nederland. 

Vakantiehuis op de Veluwe met wellness faciliteiten

Nog een leuk idee voor een wellness weekendje weg in Nederland, is om een wellness huisje Veluwe te boeken. De Veluwe is sowieso een super mooie omgeving om even los te koppelen van het dagelijkse leven. Je kunt er eindeloos fietsen en wandelen en bovendien zijn er ook veel pittoreske dorpjes te bezoeken. Om jouw weekendje weg extra speciaal te maken, kun je er trouwens ook voor kiezen om een tiny house met hot tub te boeken. Hiervoor kun je terecht bij Droompark de Zanding. 

Bezoek het populairste wellnesscentrum van Nederland

Houd je van wellness, dan heb je vast wel eens eerder van Thermen Bussloo gehoord. Dit is namelijk één van de beste wellness centrums in Nederland. En het leuke is; waar je hier voorheen alleen een dagje kon ontspannen, kun je hier tegenwoordig ook overnachten in het (nieuwe) hotel. Kom volledig tot rust tijdens een bezoek aan de sauna’s, geniet in de spa of trakteer jezelf op een lekkere massage. Het is hier echt genieten!

Kamperen bij de boer met hot tub

Denk je aan een wellness weekendje weg, dan denk je misschien niet direct aan kamperen. En al helemaal niet bij de boer! Toch kan dit echter een super leuk idee zijn. In Nederland ontstaan namelijk steeds meer boerencampings waar je kunt overnachten in een luxe safaritent. Deze zokn van alle gemakken en sommige tenten hebben zelfs een eigen douche. Of spring je toch liever in de hot tub die midden in het weiland staat? Ik had het wel geweten!

Wellness weekendje weg aan zee

De laatste optie voor een wellness weekendje weg in Nederland, is om een luxe vakantiehuis aan de kust te boeken. Lekker samen strandwandelingen maken, romantisch dineren tijdens de zonsondergang of schelpjes zoeken op het strand; wie wil dat nou niet? Tel daar een vakantiehuis met sauna of bubbelbad bij op en je weet dat je een geweldig weekend tegemoet gaat. Persoonlijk vind ik de vakantiehuizen bij het Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort en vakantiepark Groote Duynen echt perfect voor een luxe weekendje weg. 

Waar ga jij een wellness weekendje weg boeken?

En… Weet jij al waar je een wellness weekendje weg in Nederland gaat boeken? Kies je voor een luxe wellness suite bij Van der Valk of ga je toch voor een bezoek aan het wellness hotel van Thermen Bussloo? Welke keuze je ook maakt; geniet er met volle teugen van!