Toe aan een weekendje weg Limburg?

Toe aan een weekendje weg Limburg?

Een tijdje geleden ben in een weekend weg geweest. Na een drukke en hectische periode was ik er weer even aan toe om een weekend van huis te zijn en even tot rust te komen. Ik had een prachtig hotel uitgezocht dat midden in de bossen gelegen was en waar ik naast relaxen ook veel activiteiten kon doen. Bent u ook toe aan een weekendje weg Limburg? Lees dan snel verder.

weekend weg

Kom tot rust

In de prachtige Limburgse bossen ben ik weer helemaal tot rust gekomen. Het hotel waar ik verbleef, hotel Maashof, was van alle gemakken en luxe voorzien en daarom heb ik er heerlijk geslapen. De kamer waarin we verbleven was ontzettend mooi en was beter dan we hadden kunnen verwachten. Bij de kamer was ook een privé terras aanwezig, hier konden we in alle rust genieten van de natuur om ons heen. Na een goede nachtrust hebben we tijdens onze fijne ochtend heerlijk van het ontbijt genoten dat het hotel aanbiedt. Omdat er in de omgeving zoveel activiteiten te doen waren, hebben we er eerst goed na moeten denken over wat we tijdens ons verblijf graag wilden doen. We wilden graag veel van de mooie omgeving zien en daarom hebben we er uiteindelijk voor gekozen om buiten een tour te volgen. Zo zouden we actief zijn en tegelijkertijd ook veel van de omgeving zien. De tour die het hotel aanbood was ontzettend leuk en we hebben ons zeker goed vermaakt. Tevens hebben we veel van het de natuur en de omgeving gezien, waar we ook voor kwamen. 

mooie omgeving

Na het volgen van de tour wilden we het graag wat rustiger aan doen. Samen hebben we in het bos een rustgevende wandeling gemaakt. De volgende dag zijn we, op advies van het hotel, een middag wezen winkelen in Venlo. Venlo is vrij dichtbij het hotel gelegen en was makkelijk te bereiken. Wilt u ook tot rust komen en genieten van een mooi hotel met een mooie omgeving? Ga dan ook een weekendje weg in Limburg.