Handige adviezen voor waar te parkeren op Schiphol

Altijd weer valt me op hoe goed de gelegenheden hier in eigen land toch zijn. Zeker als je het vergelijkt met de reizen die ik heb gemaakt en waar een land als Vietnam een perfect voorbeeld van is. We moeten niet onderschatten en zeker ook niet vergeten hoe goed het hier geregeld is allemaal.

Website die een bezoekje voor vertrek echt waard is!
Website die een bezoekje voor vertrek echt waard is!

Onlangs maakte ik zelf weer een reis en viel me op hoe gemakkelijk het hier in Nederland bijvoorbeeld is om te parkeren. Toegegeven, in andere landen kun je zeker voordeliger uit zijn, maar al met al zijn er tegenwoordig goede alternatieven op de markt. Als je je afvraagt waar parkeren Schiphol bijvoorbeeld mogelijk is, dan kan ik het je aanraden de website van Parkeren Schiphol eens te bekijken, nog voor je je auto pakt om naar de luchthaven te rijden.

zoek

Op deze website kun je namelijk heel gemakkelijk zoeken op de meest voordelige aanbieder voor het aantal dagen dat je van een parkeerplaats gebruik zou willen maken.

Nog meer voordeel als je op reis gaat!

Voorts kun je er allerhande extra opties aanvinken waar je graag gebruik van zou willen maken. Zelf vond ik het bijvoorbeeld niet verkeerd om mijn auto een uitgebreide wasbeurt te laten geven in mijn aanwezigheid, twee vliegen in één klap natuurlijk! Ook heb ik gekozen voor een valet parking, waarbij je je voertuig gewoon naar de vertrekhal rijdt en deze door een zogenaamde ‘valet boy’ wordt opgehaald.

specificatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar te parkeren op Schiphol is dan helemaal geen vraag meer, want je kunt gewoon uitstappen precies daar waar je moet zijn!